Kérdezze munkatársunkat!
Technikai jellegű kérdés
Nem tudok bejelentkezni.
A belépéshez használhatja azonosítóját illetve e-mail címét is, az azonosító mezőbe ezek bármelyike beírható. A mozaPortálon, a mozaWeben kapott azonosítók egyaránt használhatók, ezeket az azonos e-mail cím köti össze, ugyanazt a jelszót kell minden esetben használnia. Regisztrációt követően e-mailben elküldjük Önnek a szükséges adatokat. Ha ön még nem regisztrált egyik oldalunkon sem, akkor itt megteheti.
A regisztrációt követően nem kaptam meg a jelszavam.
Egyik lehetőség, hogy Ön esetleg mégsem pontosan adta meg az e-mail címét, és így hiába próbáljuk az azonosítót illetve a jelszót eljuttatni Önnek. Ilyenkor ismételten meg kell próbálni regisztrálni, ahol rögtön kiderül, hogy a megadott e-mail címre regisztráltak-e már.
Ha regisztráció után a helyesen megadott e-mail cím esetén sem kapta meg a jelszavát, kérjük ellenőrizze, nem került-e az e-mail a Spam mappába! Előfordulhat, hogy egyes levelező rendszerek tévesen a Spam-ek közé sorolják azt.
Mi az a NET-password, és hogyan igényelhetem?
A NET-password olyan tartalmak eléréséhez szükséges azonosító, amelyek tanári vagy iskolai jogosultságot igényelnek. A jelszót csak az iskola hivatalos e-mail címére áll módunkba elküldeni. Az azonosítót igénylőlap kitöltésével kérheti, melyet ide kattintva érhet el. Magán e-mail címekre, nyilvános levelező szerverekre ilyen jelszót nem küldünk!
Nem kapott választ kérdésére?
Kérjük, adja meg adatait és írja le kérdését! Kollégánk hamarosan válaszol Önnek.
Beküldő neve
Erre az e-mail címre kérem a választ
E-mail cím megerősítése
Kérdés


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2020 | Asztali