Központi felvételi felkészítő matematika

Középiskolába készülök - felvételi felkészítő - MATEMATIKA Végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat. Próbafelvételi feladatsor, gyakorlófeladatok, ismétlő felmérő feladatsorok, felvételi mintafeladatsorok. Részletes megoldásokkal. MS-2386U
MS-2386U

Gyakorlófeladatok, mintafeladatsorok

7-8. évfolyam, (új kiadvány, várható megjelenés 2019. november)
 
 
kód: MS-2386U
ára: 2 480 Ft
méret: C5, 160 oldal
tanterv: NAT 2012
Előrendelés Értesítés a megjelenésről
 
Kapcsolódó kiadványok

Feladatgyűjteményünk felkészülési programot kínál a 8. osztályosok központi felvételi vizsgájára matematikából. Nem egyszerűen próbafeladatsorokat tartalmaz, hanem nyolc tematikus fejezetben végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat (1. Számok, műveletek; 2. Mértékegységek; 3. Összeszámlálás; 4. Statisztika, valószínűség; 5. Sorozatok, függvények; 6. Szöveges feladatok; 7. Síkgeometria; 8. Térgeometria). Így mindenki feltérképezheti, hogy mely részeket kell alaposabban átismételnie.

A felkészülés egy próbafelvételivel indul, és a kötet menet közben is tartalmaz ismétlő felmérő feladatsorokat, így a tanulók folyamatosan visszajelzést kaphatnak a felkészültségükről. A kötet legvégén található felvételi mintafeladatsorok a vizsgára való formaidőzítést segítik.

A kötet a feladatok érthető és részletes megoldását is tartalmazza, így az egyéni felkészüléshez és önellenőrzéshez is jól használható.


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019 | Asztali