Tanári segédanyag - Kémia a mindennapokban 7. osztály

Tanári segédanyag - Kémia a mindennapokban 7. osztály  MS-4312
MS-4312
7. évfolyam, 1. kiadás (2022. 08. 02.)
Mozaik Kiadó
méret: 192x258 mm
terjedelem: 72 oldal
tanterv: NAT 2020
2 980 Ft
Kosárba

A kémia korszerű oktatásához egy komplex csomagot hoztunk létre, amely a NAT2020 kerettantervének megfelelő tananyagrészeket dolgoz fel a kísérletezés, a sűrűség, a halmazállapotok, a keverékek, az oldatok, a kémiai részecskék és a periódusos rendszer témakörében a kerettantervben előírt munkaformák és témafelvetések felhasználásával.

A tanári segédanyag az MS4311 kiadói kódú Kémia a mindennapokban 7. osztály című munkafüzethez készült, tartalmazza a kiadvány témaköreinek kerettantervi és szakmai alapjait, a gyakorlatorientált munkafüzet feladatainak megoldásait, és hozzájuk kapcsolódó módszertani javaslatokat, illetve további ötleteket a tanóra színesítéséhez. Minden témakörhöz digitális tartalmak (3D, videó, link, digitális lecke) és további interaktív, gyakorlásra és differenciálásra is alkalmas feladatok is kapcsolódnak.

A kiadvány digitális változata a könyvben levő kóddal ingyenesen elérhető

*A kiadvány hátsó borítójának belső oldalán található egyedi kóddal a kiadvány digitálisan is elérhető.
Az aktivált kódokkal DÍJMENTES hozzáférést biztosítunk a kiadvány mozaWeb Home változatához az aktiválástól számított minimum egy éves időtartamra. Az aktiválás a www.mozaweb.hu/aktivalas oldalon, a Fiókom/Új kód aktiválása menüpontban érhető el.
Tartalomjegyzék
A kísérletezésről5
A sűrűség10
Halmazállapot, halmazállapot-változás14
Hűtés, fűtés19
Oldatok, oldódás24
Diffúzió, ozmózis28
Keverékek szétválasztása összetevőire32
Vegyjel és anyagmennyiség38
Atomszerkezeti alapismeretek46
A periódusos rendszer53
Molekulák58
Ionok65