Az intézmény számára letölthető ingyenes, interkatív táblai használatra szánt digitális kiadványok az iskolai megrendelések alapján érhetőek el. Az ingyenesen hozzáférhető programok és digitális kiadványok listáját, valamint oktatási szoftvereink próbaváltozatait az alábbi azonosító eljárás után részletesen megtekintheti. Otthoni használatra a mozaWeb rendszert javasoljuk.
Az oktatási szoftverek próbaváltozatainak letöltéséhez elegendő a bejelentkezés (felhasználó azonosítás), míg az ingyenes digitális tankönyvek letöltéséhez az iskola azonosítása is szükséges. A sikeres belépéshez kérjük kövesse az alábbi lépéseket:
 • Ha Ön már regisztrált oldalunkon, az azonosítás első lépéseként
  jelentkezzen be
  ! Amennyiben még nem járt oldalainkon, kérjük
  regisztráljon (személyes MozaPortal azonosítót)!
 • A sikeres bejelentkezést követően - az interaktív táblai felhasználásra
  alkalmas digitális tankönyvek letöltéséhez - az azonosítás második
  lépéseként
  a lenti űrlapon meg kell adnia iskolája OM-kódját és - a tanulmányi versenyek regisztrációjakor is használt - Net-Password jelszavát. Amennyiben nem ismeri a jelszót, az oldal alján elérhető űrlapon kérhet emlékeztetőt. Az iskola azonosításának hiányában csak az oktatási szoftverek próbaváltozatai tölthetők le.
 • A sikeres bejelentkezést követően rendszerünk kilistázza azokat a digitális kiadványokat, melyekre az iskola a megrendelései alapján jogosult. Az alapcsomagok listája után találhatóak az oktatási szoftverek letölthető próbaváltozatai.
Az oktatási szoftverek próbaváltozatait portálunk regisztrált felhasználói bejelentkezés után tölthetik le. Ha Ön még nem járt oldalunkon, kérjük regisztráljon. Amennyiben már rendelkezik azonosítóval, jelentkezzen be!

Letölthető útmutatók:
1. rész: Intézményi kódok elérése
2. rész: Kódok aktiválása
BEJELENTKEZÉS
(Felhasználó azonosítás)
Azonosító:
Jelszó:
ISKOLA AZONOSÍTÁS
(opcionális, tantermi szoftverek letöltéséhez)
OM-kód:
Net-password*:
 
belépés a letöltés oldalra
  Az ingyenes digitális tankönyvek letöltéséhez az intézmény azonosítása is szükséges, ehhez az iskola OM-kódját és Net-password jelszavát kell megadni.
Tankönyveink otthoni használatra szánt változatait a MozaWeb rendszerben érheti el, ehhez nem szükséges iskolai azonosítás.
  * Amennyiben nem ismeri az iskola Net-password jelszavát, amely a tantermi használatra szánt szoftvereink eléréséhez szükséges, ide kattintva kérheti azt emailben.
A Net-password-öt csak az iskola hivatalos központi email címére áll módunkban küldeni.

Figyelem! A letöltések adatait rendszerünk részletesen rögzíti. Az azonosításhoz szükséges adatok illetéktelen felhasználása jogi következményeket von maga után!
 
A mozaWeb interaktív kiadványok internetes használatra, főleg otthoni felhasználásra készültek. Használatuk nem igényel külön programot, a kiadványokat bármely böngészővel megnyithatjuk. A mozaWeb digitális tartalmait felhasználói licencek segítségével használhatod. Ha saját eszközön dolgozol, vagy több eszközön (számítógépen, interaktív táblán, notebookon, tableten, mobilon) is hozzá szeretnél férni a digitális tartalmakhoz, akkor felhasználói licencet válassz.
ÚJDONSÁG! A felhasználói licenccel a mozaBookot is használhatod.

A tankönyvek hátsó borítójának belsejére nyomtatott kód segítségével az adott kiadvány webes változata 4 évre ingyenesen aktiválható.

A web-tankönyvek a www.mozaweb.hu oldalon érhetőek el.