mozaLang letöltés

Mindenki számára ingyenesen hozzáférhető tanulmányi játék szoftverünk letöltéséhez és telepítéséhez kérjük kövesd az alábbi lépéseket.

A szoftver jelenleg nyilvános tesztelés alatt áll. Vegyél te is részt a szoftverünk tesztelésében! Ha bármilyen hibát találsz, és azt jelzed nekünk, extra tallérokat kaphatsz!


 

mozaLogin azonosító

A mozaLand – Telepesek játékban való résztvételhet szükséged van egy mozaLogin azonosítóra.

Rendelkezhetsz már ilyennel ha:

  • részt vettél a Mozaik Tanulmányi Versenyen,
  • regisztráltál a mozaweb.hu web-tankönyv honlapján,
  • regisztráltál a Kiadó honlapján

Bejelentkezés
Azonosító vagy email cím:
Jelszó:
Nem tudom a jelszavam!

Ha még nincs mozaLogin azonosítód, akkor irány a regisztráció.

 

Kedves Diákok!

Ha játszani szeretnétek, töltsétek le és indítsátok el a mozaLand - Telepesek programot. A telepítés után a mozaPortal azonosítóval léphettek be a játékba, ahol az első bejelentkezéskor adhatjátok meg a játékos karakteretek adatait.

Bejelentkezés után először mindenki a Jóremény öbölben található Nomádtáborba kerül. Érdemes egy-két napot itt eltölteni, és megismerkedni a szigettel, a közösséggel. Ha megtaláltad osztálytársaidat a játékban, csatlakozhatsz hozzájuk, vagy akár új csapatot is alapíthatsz. Kalandra fel, jó szórakozást mindenkinek!

A mozaLand letöltéséhez be kell jelentkezned, lást fent.

 

Kedves Kollégák!

Ha nyomon szeretnék követni diákjaik játékát/versenyét, segíteni őket az előrejutásban, töltsék le és indítsák el a mozaLand – Telepesek programot. A telepítés után a mozaPortal azonosítóval léphetnek be a játékba, ahol az első bejelentkezéskor adhatják meg a játékos karakterük adatait. Fontos, hogy a Felnőttek korosztályát jelöljék meg, mert csak felnőttek lehetnek Megfigyelők.

Bejelentkezés után először mindenki a Jóremény öbölben található Nomádtáborba kerül. A profilképükre kattintva válhatnak településük (iskolájuk) megfigyelőjévé, aki létre hozhatja iskolájuk települését a szigeten, és csapatokat alapíthat benne. Ehhez a tanári azonosítás miatt meg kell majd adniuk a programban az iskolájuk OM-kódját és NetPasswordjét. Fedezze fel ezt az új lehetőséget, segítse diákjait e tudás alapú virtuális társadalomban!

A mozaLand letöltéséhez be kell jelentkezned, lást fent.