Feladatgyűjtemény és érettségi akció Feladatgyűjtemény és érettségi akció Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Iskolakezdők fejlesztése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

Érettségi témavázlatok - Történelem

Megjelent legújabb érettségire felkészítő kiadványunk, amely 73 középszintű történelem témavázlatot tartalmaz. A kiadványban összefoglaló ábrák és adattárak is találhatók.
borító

Kidolgozott matematika témakörök 2023

Honlapunkról ingyenesen letölthetők a 2023-as emelt szintű szóbeli matematika érettségi vizsga részletesen kidolgozott témakörei.
borító

ÚJ! Heti gyakorló 2. o. 1. félév

Munkafüzetünk az első féléves központi tananyaghoz kínál gyakorlási lehetőséget magyar és matematika tantárgyakból heti bontásban. A kiadvány a kisdiákok által az adott héten tanult anyagot tantárgyanként két-két oldalon, játékos feladatokkal dolgozza fel.
borító

Biológia gimnáziumoknak 11.

Megjelent Gál Béla sorozatának 11. évfolyamos kötete, amely a biológia fakultáción emelt szintű érettségire készülőknek nyújt segítséget. A kiadvány használatát tanmenet és digitális extrák is segítik.
borító

A 2024-től érvényes érettségihez

Megjelentek a középszintű történelem felkészítőkönyveink 2024-től érvényes érettségi követelményrendszerhez igazított változatai. A három kötetről Bárány Balázs ismertetője a Történelemtanárok Egylete honlapján olvasható.
borító

Új Biológia 7. - NAT2020

Augusztus végén megjelent a hetedikes biológiakönyv NAT2020 szerint átdolgozott változata. A tankönyv mellett munkafüzet és tudásszintmérő feladatlap, valamint a digitális változatban elérhető extrák is segítik a pedagógusok munkáját.
borító

ÚJ! Ének-zene 7. osztály

Megjelent a Muzsikáló nagyvilág sorozat hetedik osztályos kötete a NAT2020 szerint átdolgozva. A kötet tartalmazza a NAT-ban előírt dal- és zenehallgatási anyag kottáit és a szükséges háttérinformációkat.
borító

Környezetismeret 3. - NAT 2020

Megjelent a nagy sikerű Környezetünk titkai sorozat harmadikos kötete a NAT2020 szerint átdolgozva. A kötet követi a sok éve megszokott felépítést és szakmai színvonalat.
borító

Új! Gyakorlatorientált kémia

Munkafüzetünk érdekes tananyagrészeket tárgyal a sűrűség, a halmazállapotok, a keverékek, az oldatok, a kémiai részecskék és a periódusos rendszer témaköréből. A digitális változatban további interaktív feladatok, látványos 3D-jelenetek is elérhetők.
borító

ÚJ!! Hétköznapi szövegértés 1-2. osztályosoknak

Szövegértést fejlesztő munkafüzetünk nem csak a diákok hétköznapi életben való önálló eligazodását fejleszti, hanem segíti a felsős tantárgyi tanulás előkészítését is. Lapozz bele itt!

Közelmúltban megjelent kiadványok

Érettségi témavázlatok - Történelem, középszint (2024-től érv.) Biológia 7. AB. (NAT2020) Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Rövid válaszok, középszint Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Kidolgozott tételek, középszint Érettségire készülök - Történelem (2024-től érv.) - Esszéfeladatok, középszint
Sokszínű matematika 11-12. fgy. (NAT2020) Biológia 7. mf. (NAT2020) Biológia 7. tk. (NAT2020) Sokszínű irodalom 7. - Kieg. Környezetünk titkai 3. (NAT2020)