Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Iskolakezdők fejlesztése Kiadványok megrendelése Kiadványok megrendelése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

KÖZLEMÉNY - Egészségügyi veszélyhelyzet

FIGYELEM! A koronavírus-járvány miatt dolgozóink és a vásárlók biztonsága érdekében óvintézkedésként a Budapest Üllői út. 70. alatti könyvesboltunk 2020. március 17-től határozatlan ideig zárva tart. Megrendeléseiket leadhatják itt a webáruházunkban, CSOMAGKÜLDŐ SZOLGÁLATUNK folyamatosan üzemel, a rendeléseket a szokásos ügymenetben teljesítjük.
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ! Középiskolai felvételire - Matek

Frissen megjelent kötetünk felkészülési programot kínál a 8. osztályosok központi felvételi vizsgájára matematikából. Nyolc tematikus fejezetben végigveszi az írásbeli vizsgán előforduló feladattípusokat. A kötet a feladatok részletes megoldását is tartalmazza.
borító

ÚJ! Biológia fgy. - emelt szint, OKTV

Frissen megjelent feladatgyűjteményünk elsősorban az emelt szintű biológiaérettségire készülőknek, valamint a biológia OKTV első és második fordulójára jelentkező diákok számára készült. 67 feladatsor megoldásokkal, részletes magyarázatokkal.
borító

ÚJ! Angol érettségi felk. - Emelt szint

Frissen megjelent kiadványunk az emelt szintű angol szóbeli érettségire készít fel, a vizsga feladattípusaiból összeállított komplett feladatsorokat tartalmaz. A második fejezetben található korszerű témákat feldolgozó szövegek, videók és feladatok a szókincs és a beszédkészség fejlesztését segítik.
borító

ÚJ! Érettségi felkészítő - Történelem

Frissen megjelent könyvünk a középszintű történelem érettségire készít fel. A hangsúlyt a legnehezebb vizsgarésznek tartott kifejtendő szöveges feladatok megírására helyezi, ismerteti a pontozás szempontjait, példákon mutatja be a javítókulcsot. Az esszékkel a teljes érettségi tematikát lefedi.
borító

Újdonság! Dinósuli matek gyakorló 3.o.

DINÓSULI sorozatunk frissen megjelent harmadikos kötete játékos gyakorlófeladatokat, rejtvényeket kínál. A vidám rajzokkal szinte játékká válik a tanulás. Az első féléves kötet a háromjegyű számok ÖSSZEADÁSÁT és KIVONÁSÁT gyakoroltatja.
borító

Új! Rendszerező kémia gyakorló 9-10. o.

Frissen megjelent kötetünket a gimnáziumokban, szakgimnáziumokban tanulóknak ajánljuk a feleletekre, dolgozatokra való készüléshez az általános, szervetlen és szerves kémia témaköreiből. A kötet a feladatok megoldását is tartalmazza.
borító

ÚJ! Középiskolai felvételire - Magyar ny.

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»
borító

ÚJ! Kidolgozott kémiai számítási feladatok

Vadonatúj kiadványunkban a közép- és emelt szintű érettségire készülőknek kínálunk közel 400 általános, szervetlen és szerves kémiai feladatot részletes, lépésről lépésre kidolgozott megoldással.
borító

ÚJ! 100 lépés a matematika érettségihez

Frissen megjelent kiadványunk a matematikaérettségire való egyéni felkészüléshez nyújt segítséget. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából.
borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve az új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.

Közelmúltban megjelent kiadványok

DINÓSULI Matek gyak. 3.o. - Szorzás, osztás Arany J.: A walesi bárdok (Balladák) Érettségire készülök - Történelem Érettségire készülök - Angol szóbeli vizsga felk. Történelem 6.
DINÓSULI Matek gyak. 4.o. - Összeadás, kivonás Osztályfőnöki óra: Másképp! Nyulász Péter: Helka Cartographia - Atlasz az angol kéttannyelvű iskolák számára Írásvázoló  - Kisbetűk


© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2020 | Asztali