Digitális csomagajánlat intézményeknek Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Tankönyvrendelési információk Kiadványaink megrendelése Kiadványaink megrendelése Dínós matek gyakorlók Dínós matek gyakorlók Jutalommatricák Diáknapló a közösségi szolgálat nyilvántartására Angol nyelvű tankönyvek mozaBook 4.5
borító

Tankönyv webáruház - Online tankönyvrendelés

Tankönyváruházunk több száz kiadványából gyorsan és egyszerűen megrendelheti a szükséges tankönyveket, gyakorlókat, érettségire felkészítő kiadványokat, feladatgyűjteményeket, szakkönyveket, határidőnaplókat, okleveleket és iskolai nyomtatványokat. A választék tematikus csoportosítása, a rövid leírások és az ajánlott kiadványok megkönnyítik a tájékozódást.

Ajánlat kiadványainkból

borító

ÚJ! Kidolgozott kémiai számítási feladatok

Vadonatúj kiadványunkban a közép- és emelt szintű érettségire készülőknek kínálunk közel 400 általános, szervetlen és szerves kémiai feladatot részletes, lépésről-lépésre kidolgozott megoldással.
borító

ÚJ! 100 lépés a matematika érettségihez

Frissen megjelent kiadványunk a matematikaérettségire való egyéni felkészüléshez nyújt segítséget. A száz, átlagosan nyolc feladatból álló feladatsor rendszerező áttekintést ad a középszintű érettségi anyagából.
borító

Új érettségi felkészítőkönyv magyarból

Fráter Adrienne új érettségi felkészítőkönyve az új magyar nyelv és irodalom középszintű írásbeli érettségi követelményeknek megfelelően készült, a szerzőtől megszokott gyakorlatiassággal rendszerezi a feladattípusokat.
borító

Új! Fogalmazás gyakorló 5. osztály

Frissen megjelent szövegalkotási gyakorlókönyvünk segítségével a diákok lépésről lépésre szerezhetnek jártasságot a fogalmazási műfajokban. A kiadvány segítséget nyújt az iskolai fogalmazások elkészítéséhez. Lapozzon bele! »»
borító

Újdonság! Dinós matek gyakorló 2.o.

DINÓSULI sorozatunk a másodikos matematika tananyag gyakorlásához kínál játékos feladatokat, rejtvényeket. A vidám figurákkal, a rajzos feladatokkal szinte játékká válik a tanulás. A második féléves kötet a SZORZÁST és az OSZTÁST gyakoroltatja. Lapozzon bele! »»
borító

ÚJ! Középiskolába készülök - magyar

Frissen megjelent kötetünk segítséget nyújt a nyolcadikos diákok számára a központi felvételi feladatsor sikeres megírásához magyar nyelv és irodalomból. A kötet a gyakorló és minta feladatsorokon túl a megoldásokat és a szükséges elméletet is tartalmazza. Lapozzon bele! »»
borító

Átdolgozva! Környezetünk titkai 4.

Megjelent a népszerű sorozat átdolgozott negyedikes kötete, amely az új kerettanterv szerinti heti egy órás tananyagot egy kötetben tartalmazza. A kiadványhoz tanmenet letölthető, a tudásszintmérő feladatlap megjelent.
borító

Varázsképek - szorzásgyakorló mf.

A második osztályosoknak ajánlott munkafüzetben 1100 hiányos szorzás feladat szerepel. A feladatok megoldásával az osztás gyakorlásán kívül fejlődik a gyermekek koncentrációs- és térbeli tájékozódási képessége is.
borító

Matematika gyakorló 1. osztályosoknak

A Szép Magyar Könyv Versenyen oklevelet nyert elsős munkafüzet vidám rajzai kedvet ébresztenek a feladatok megoldására és a játékos gyakorlásra. Tekintse meg további alsós gyakorló munkafüzeteinket is!
borító

Matematika kompetenciafejlesztő mf. 5.

A feladatok az aktivitásukra építve vezetik be a gyerekeket a matematikába, miközben az információszerzés módszereit és a problémamegoldás sikerélményét is megtapasztalják. Tekintse meg további felsős gyakorlóinkat is!

Közelmúltban megjelent kiadványok

Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Oklevél A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Emléklap A4 (nyomtatóbarát, 20 db)Gárdonyi G.: A török bankó© MOZAIK KIADÓ - SZEGED, 2019 | Asztali